Search found 89 matches

by Jon G 24V
Mon Mar 22, 2021 7:52 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: Couple of issues
Replies: 21
Views: 3658

Re: Couple of issues

Could be the Clutch Hose swelling when Pressured.
by Jon G 24V
Sat Mar 13, 2021 7:14 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: Lazer brakes
Replies: 10
Views: 3243

Re: Lazer brakes

Nice job Malc πŸ‘πŸ‘
by Jon G 24V
Wed Mar 10, 2021 6:40 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: Lazer brakes
Replies: 10
Views: 3243

Re: Lazer brakes

Well done Malc 😎
by Jon G 24V
Wed Nov 25, 2020 5:23 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: Engine/gearbox
Replies: 25
Views: 11272

Re: Engine/gearbox

Good work Malc 😎
by Jon G 24V
Sun Nov 22, 2020 7:12 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: Starting issue - maybe!
Replies: 25
Views: 9852

Re: Starting issue - maybe!

I'd start with simple as it could just be a bit of damp given the time of year etc 😎
by Jon G 24V
Fri Nov 06, 2020 4:30 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: door seals
Replies: 5
Views: 2936

Re: door seals

Totally possible but as other have said there are hidden screws that require the Seal being peeled back to get to.
There are also plastic studs running up the edge f the Rear window that are also hidden.
by Jon G 24V
Thu Oct 22, 2020 8:33 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: Engine/gearbox
Replies: 25
Views: 11272

Re: Engine/gearbox

Well done Malc. Great Job πŸ‘πŸ‘πŸ‘
by Jon G 24V
Tue Jun 16, 2020 4:08 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: Brake Hoses
Replies: 4
Views: 5198

Re: Brake Hoses

cpt black wrote: ↑
Tue Jun 16, 2020 2:44 pm
Have used these before but had to grind out the the strut holding
bracket to get a good fit :o ;)
Me too πŸ‘
by Jon G 24V
Mon Jun 15, 2020 3:36 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: About Diagnostics
Replies: 2
Views: 3524

Re: About Diagnostics

Hi Bob.

My understanding is that all off our Probes are OBD 1.
by Jon G 24V
Fri Jun 05, 2020 3:03 pm
Forum: The Garage - Technical Forum
Topic: It worked before I took it apart!
Replies: 5
Views: 4917

Re: It worked before I took it apart!

Glad you it sorted mate.
Can't remember how many times I've forgotten to plug the MAF back in and wondered why it rang like a bag of nails πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚